Δράση Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23 – 30 Σεπτεμβρίου 2017)

LARNACA SWIMMING FUN GAMES

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας στο πλαίσιο της Ευρωπαικής Βδομάδας Αθλητισμού, διοργανώνει για 3η συνεχώμενη φορά κολυμβητική ημερίδα για παιδιά μέχρι 12 ετών. Η εκδήλωση δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και σκοπός της είναι η ευχάριστη γνωριμία των παιδιών με δραστηριότητες που σχετίζονται με το νερό, προσφέροντας διασκέδαση και πλούσιο παιχνίδι. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρευρίσκονται έμπειροι εκπαιδευτές και ναυαγοσώστες από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας.
23 Σεπ 2017

ΑΘΛΟΥΜΑΙ - ΤΡΕΧΩ - ΠΕΡΠΑΤΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

Το συνέδριο απευθύνεται σε αθλητές και εθελοντές. Σκοπός του συνεδρίου είναι να δώσει τα σωστά μηνύματα για θέματα διατροφής και υγείας και να τονίσει το γεγονός ότι η σωστή διατροφή και άθληση μας δίνει γερή καρδία.

Ημερίδα «Παιδί και Αθλητισμός»

Η Δράση αυτή έχει οριστεί ως η εναρκτήρια Δράση της συμμετοχής μας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BEACTIVE. Στην Ημερίδα θα μιλήσουν επαγγελματίες στον τομέα καλαθοσφαίρισης καθώς και Εξειδικευμένοι Εκπαιδευτές από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Με την ολοκλήρωση της Ημερίδας θα διεξαχθεί Τουρνουά Basketball 3Χ3 U8 - U12 σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Φτιάξε την ομάδα σας και παίξετε μαζί μας Στόχος μας όχι το βραβείο, αλλά η χαρά της συμμετοχής και η άσκηση Καλούμε όλα τα παιδιά γενν. 2007,20018 και 2009 είτε ανήκουν σε κάποια ποδοσφαιρική ακαδημία είτε όχι να φτιάξουν τις ομάδες τους και να παίξουν μαζί μας. Να μαζέψουν τους φίλους, τους γείτονες, τους συμμαθητές τους και να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα. Στόχος να δώσουμε τη χαρά της συμμετοχής σε ένα τουρνουά σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και όχι μόνο στα παιδιά που ανήκουν σε κάποια οργανωμένη ομοσπονδία.
23 Σεπ 2017

Soccerobics

Η ακαδημία μας σε συνεργασία με το δήμο Αγλαντζιάς επιθυμεί να συμμετέχει ενεργά στην εβδομάδα Be Active δηλώνοντας με την σειρά μας την αθλητική μας δράση. Έχωντας κατα νου τον σκοπό της εβδομάδας αυτής που δεν είναι άλλος απο την ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών, όλων των ηλικιακών κατηγοριών, επιλέξαμε να εντάξουμε στην ημερίδα μας μια εξελιγμένη μορφή αεροβικής γυμναστικής σε συνδυασμό με ποδοσφαιρικές κινήσεις. Η αθλητική δραστηριότητα ονομάζεται Soccerobics και τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης στο εξωτερικό και ειδικότερα στις Η.Π.Α . Σε συνεργασία με το γυμναστήριο Αmbitus έχουμε ετοιμάσει ενα διασκεδαστικό πρόγραμμα αεροβικής εκγύμνασης με συνοδεία ποδοσφαιρικών κινήσεων και μουσικής. Η δραστηριότητα μας θα λάβει χώρα στο κοινοτικό γήπεδο Αγλαντζιάς και θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Επιθυμούμε να έχουμε στην εκδήλωση μας πολίτες των γύρω κοινοτήτων (Αγλαντζιά, Παλλουριώτισσα, Καιμακλί, Λατσιά, Γέρι).

BEACTIVE SPORTS VILLAGE

Αθλητικές επιδείξεις με στόχο τα παιδιά και όχι μόνο, να γνωρίσουν και να επιλέξουν την αθλητική δραστηριότητα που τους ενδιαφέρει, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε απλά ως χόμπι. Η ενημέρωση και γνωριμία με τα διάφορα αθλήματα θα γίνει από ειδικά εκπαιδευμένους προπονητές, Ολυμπιονίκες, Παγκύπριους Πρωταθλητές και άλλους εκπαιδευτές. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν διάφορα Σωματεία του δήμου και ομάδες του Ανοικτού σχολείου του Δήμου. Αθλητικές Δραστηριότητες: Πιλάτες, Αεροβική, Σκάκι, Ξιφασκία, Τένις, Boxing, Μοντέρνος Χορός, Πινγκ - Πονγκ από τις αντίστοιχες ομάδες του «Ανοικτού Σχολείου» Αγίου Αθανασίου» Πετόσφαιρα, Καλαθόσφαιρα, Χειροσφαίριση: Παρουσίαση και επίδειξη των αθλημάτων από την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου (ΕΝΑΑΘ) Τένις - Επίδειξη και γνωριμία από πρωταθλητές τένις από τη Σχολή Τένις Premier Τοξοβολία - Συμμετέχει και η Π.Ο.Α.Α. Λεμεσού με ομάδα τοξοβολίας Σκοποβολή Πολεμικές τέχνες / Καράτε - Συμμετέχει η TaeKer Kick TaeKwonDo Academy Ποδόσφαιρο Ρυθμική γυμναστική από το Σωματείο ΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Ποδηλασία - Συμμετέχει ο Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Ο Δήμος Στροβόλου σε συνεργασία με τους Boardgaming Heralds Cyprus προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δεκάδες εκπαιδευτικά παιχνίδια που ακονίζουν το μυαλό και εξάρουν τη φαντασία, αλλά και να μάθουν διασκεδάζοντας. Μπορούν να συμμετέχουν άτομα άνω των 6 ετών. Ας παίξουμε!

Επίδειξη Τοξοβολίας Παλώδια, Λεμεσός

Στα πλαίσια της εβδομάδας beactive, και σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο της Παλώδιας, η Παγκύπρια Ομοσπονδία Τοξοβολίας διοργανώνει στο Κέντρο Νεότητας της Παλώδιας επίδειξη και παρουσίαση τοξοβολίας με τη βοήθεια του Σωματείου Οδυσσέας. Στη δράση θα συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι από σχολεία, γυμναστήρια, φροντιστήρια και άλλα σύνολα που εντάσσονται στο χωριό και στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΕΓΚΩΜΗΣ

Ο Δήμος Έγκωμης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, και σε συνεργασία με άλλους φορείς, διοργανώνει Αθλητικό Χωριό το Σάββατο 23/09/2017 και ώρα 9:30 π.μ. στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» (Μακάρειο Αθλητικό Κέντρο). Στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση διαφόρων αθλημάτων, ώστε ο καθένας μας να γνωρίσει το άθλημα που του ταιριάζει. Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Τελετή έναρξης - Επιδείξεις προγραμμάτων ΑΓΟ Αγώνας δρόμου παίδων 1 χλμ και ενηλίκων 6 χλμ (Σωματείο δρομέων «Περικλής Δημητρίου») Επιδείξεις Καλαθόσφαιρας, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Τοξοβολίας (ΕΘΑ Έγκωμης) Επιδείξεις Μπάτμιντον (Μορφωτικός Σύλλογος Έγκωμης) Επιδείξεις Πετόσφαιρας (Νεολαία για Ανταλλαγή και Κατανόηση - YUE) Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών.
23 Σεπ 2017

Round Table 6 #BeActive Day

Με Μέγα Χορηγό μας την PrimeTel, το Round Table 6 μαζί με τον Δήμο Λεμεσού διοργανώνουν το RoundTable 6 #BeActive Day και μας δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχουμε στην τρίτη Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού με την δημιουργία Αθλητικού Χωριού στην Μεγάλη Αποβάθρα στον Μώλο Λεμεσού, το Σάββατο 23/09/2017.

Μοιραστείτε το

Ημερολόγιο

« Σεπτέμβριος 2021 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Empty (2)